2016-05-18

PortfolióWebshop

Magento és WooCommerce alapokon készített webshopjaink

DeluxeDollz
A DeluxeDollz alkotópáros websopját Magento alapokra helyeztük, a szükséges funkcionalitás miatt. Nem csak több nyelvű és több valutával számoló oldalra volt szükség, hanem más-más (.com .hu) domain-en kellett megjeleníteni a különböző nyelveket, eltérő valutával és eltérő árakkal. Szükséges volt különböző szállítási és fizetési típusok integrálására.
Pál György honlap
Semmi extra, egy egyszerű személyes oldal, képgalériával, tanfolyami regisztrációs lehetőséggel, és egy mini-webshoppal.

WordPress

WordPress keretrendszerrel készült oldalaink

Egri sportcentrum
Egerben található ez a sportcentrum, ahol különböző mozgásművészetekkel foglalkoznak. Az aerobik rekreációs és versenysport formáját is gyakorolják, életkortól függően. Táncművészeti főiskolát végzett oktatók klasszikus balettől a modern táncig bezárólag oktatnak az óvodás korosztálytól kezdve. E mellett, akik keményebb sportra vágynak, tanulhatnak önvédelmet, vagy gyakorolhatják a karate művészetét.
Magyar Nemzeti Versenysport Szövetség
A Magyar Nemzeti Versenysport Szövetség a nem olimpiai versenysportokat fogja össze, szervezi Magyarországon. Az oldaluk minden fontos információval ellátja az érdeklődőket a szövetség működéséről.
Magyarországi Tradicionális Shito Ryu Karate Szervezet
Egy országos karate szervezet honlapja, amely bemutatja a szervezetet, a tagjait. Kínál egy esemény naptárt, kép és videó galériát, és a tagok részére regisztrációhoz kötött tartalmakat.
Pál György honlap
Semmi extra, egy egyszerű személyes oldal, képgalériával, tanfolyami regisztrációs lehetőséggel, és egy mini-webshoppal.
Ráchegy lakópark
Egy Egerben újonnan épülő lakópark bemutatkozó oldala.
Túristaszálló Sarud
Sarud a Tisza-tó egyik nagy idegenforgalommal rendelkező települése. A település egyik legjobb szálláslehetősége csoportoknak, osztálykirándulásoknak, edzőtáboroknak.
Vozáry Róbert portfólió oldala
Egy egyszerű, letisztult fotó portfólió oldal, kiegészítve videó galériával.